Search
Close this search box.

3.NL ISTOK Kutjevčanima 3 boda, Slavoniji 1 a Slaviji – novi poraz!

Tri, jedan, nula – toliko su bodova osvojili naši klubovu u 11.kolu 3.NL Istok. Najzadovoljniji mogu biti Kutjevčani koji su na svom terenu pobijedili NK Tomislav rezultatom 1:0. Požeška Slavonija je također igrala na svom terenu ali, nažalost, osvojila je samo bod. Veselje im je oduzeo NK Vuteks Sloga – rezultat je bio 1:1.
NK Slavija nikako da ‘uhvati ritam’ iako je odigrano već 11.kolo – na gostovanju u Čepinu izgubili su rezultatom 3:2.
Trenutno redosljed na tablici izgleda ovako: Slavonija je na 8.mjestu sa 16 osvojenih bodova, Kutjevo je 13. s 9 bodova( i utakmicom manje) dok je Slavija na predzadnjem mjestu sa samo 6 osvojenih bodova. Vodeće Đakovo im 25 bodova!
U idućem, 12.kolu, sastaju se: NK Boran Kneževi Vinogradi: NK Slavonija Požega, NK Slavija: NK Sloga Nova Gradiška i NK Graničar Županja: NK Kutjevo. Slavonija i Slavija igraju u Subotu a Kutjevo u nedjelju. Sve se utakmice igraju u 14 sati.

Pripremila: V.Milković

 

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…