Search
Close this search box.

3.NL ISTOK Loš dan naših klubova – od devet mogućih osvojili jedan bod!

Drugo kolo 3.NL Istok naši klubovi zasigurno će nastojati što prije zaboraviti – od devet mogućih osvojili su samo jedan bod. Poraze na svom terenu doživjeli su i NK Slavonija i NK Kutjevo.
NK Slavonija u Požegi je ugostila ekipu NK Svačić iz Starog Slatinika no, gosti su kući odnijeli sva tri boda. Rezultat je bio 0:1.
Na svom terenu sva tri boda su izgubili i Kutjevčani koji su igrali s NK Bedemom iz Ivankova. A i rezultat je bio kao i u Požegi. – Zeleni su poraženi rezultatom 1:0. Jedini pogodak je postignut u 20. minuti iz kaznenog udarca nakon što je Karačić srušio Smolčića. Imali su Zeleni nekoliko šansi za vodstvo, ali su i gosti imali dosta prilika za postići pogodak te je rezultat možda na kraju i najrealniji. Gostima čestitamo na zasluženoj pobjedi i želimo im puno sreće u nastavku prvenstva. Nije ovo bila najbolja predstava Zelenih, ali vjerujemo da će već ove srijede u Gospiću biti bolje – komentar je ovo utakmice objavljen na klupskoj facebook stranici.
Relativno zadovoljni mogu biti Pleterničani koji su s gostovanja u Županji ‘donijeli’ bod. – U teškoj utakmici protiv NK Graničar Županja uzeli smo bod na vrućem gostovanju! Gol je zabio FIIIILIIIIPPPPPP KOCIJANNNNNN!!!! Bod u gostima kao tri kod kuće! Čestitke svim akterima utakmice, a domaćinu želimo sreću u nastavku prvenstva – objavljeno je na stranici NK Slavije.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano