Search
Close this search box.

3.NL ISTOK Nogometaši Slavonije, Slavije i Kutjeva započeli s pripremama za nastavak prvenstva

Zimska stanka za klubove iz naše županije koji se natječu u 3.NL Istok je završena i igrači su započeli s pripremama za nastavak prvenstva. Na njihovim facebook stranicama objavljeno je slijedeće:

NK KUTJEVO

Zeleni su danas (16.siječanj) odradili prozivku i upisali prve kilometre. Svlačionicu Zelenih napustili su Niko Čuljak, Josip Sušić i David Žulj, te im ovim putem zahvaljujemo na svemu što su dali za klub i želimo puno sreće u novim sredinama. U klub bi idućih dana trebalo stići nekoliko novih igrača koje ćemo objaviti ovdje na stranici.
Veseli povratak Ivana Bandala nakon ozljede, dok bi se uskoro treningu trebao vratiti i Marin Majetić.
Stručnom stožeru priključio se bivši igrač našeg kluba, Milan Marčinović, koji će obnašati funkciju pomoćnog trenera Petru Čuljku. Ovim mu putem želimo izraziti dobrodošlicu. Sigurni smo da će nam njegovo znanje i iskustvo pomoći

NK SLAVIJA PLETERNICA

Prvi trening u 2024. godini odrađen je danas (15.siječnja), a prije samog početka – sve okupljene pozdravili su predsjednik Marinko Markota i dopredsjednik Ante Jozić!

NK SLAVONIJA POŽEGA

Trenerski dvojac Poleti- Čuljak okupio je plave za nastavak sezone u 3. NL ISTOK. Prvi trening i prvi kilometri odrađeni su na stadionu “uz Orljavu”, na terenu s umjetnom travom. Nakon lošijeg ulaska u sezonu, dečki su u zadnjih 9 kola jeseni ostvarili fenomenalan niz nepobjedivosti (čak 7 pobjeda i dva neodlučena ishoda!) koji nas je smjestio u gornji dio ligaške tablice i ponovno rasplamsao misli navijača o borbi za sam vrh!
Plavi će, standardno, odigrati nekoliko pripremnih utakmica od kojih je prva protiv NK SLAVIJE 27. siječnja.

Podsjetimo, polusezona u 3.NL Istok završena je krajem studenog a najuspješnija je od naših klubova bila Slavonija – na ljestvici je zauzela 6.mjesto s 26 bodova. NK Slavija je prvi dio natjecanja završila na 13.mjestu dok je NK Kutjevo bilo 14.

Pripremila: V.Milković
Foto: facebook stranice klubova

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu