Search
Close this search box.

3.NL ISTOK Novom pobjedom NK Slavonija se probija prema vrhu tablice!

NK Slavonija i NK Slavija u 14.kolu 3.NL Istok zabilježile su pobjede, dok je NK Kutjevo poražen. Pobjedna Slavonije je vrijednija jer je ostvarena u gostima, a s 3 nova boda Požežani su se pomakli prema vrhu tablice.
NK Slavonija je u gostima kod Naška pobijedila s 2:1 dok je Slavija u Pleternici osvojila 3 boda u susretu s NK Tomislav iz Cerne – rezultat je bio 2:0. Kutjevčani su gostovali u Kneževim Vinogradima kod Borca a izgubili su rezultatom 2:1.
Na tablici i dalje vodi Đakovo s 31 bodom, tri više od drugoplasiranog Čepina. NK Slavija je 7. s 23 boda, Kutjevo je 13 s 15 bodova a Slavija je na 14.mjestu s 12 bodova.
U idućem kolu igra se lokalni derbi: Kutjevo – Slavija (nedjelja u 13,30 sati) dok Slavonija dan ranije na svom terenu dočekuje Bedem.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…