Najčitanije

 • Fotogalerije

  30.VINKOVO U VELIKOJ Nakon što je na prostoru Aquaparka Shhhuma organiziran najbolji advent u Hrvatskoj, sad se želi ‘graditi’ i najbolje Vincelovo!

  Vinkovo u Velikoj sinoć je organizirano 30. put, ali prvi put na novoj lokaciji – na prostoru Aquaparka Shhhuma. Među brojnim posjetiteljima bili su i zamjenik županice Ferdinad Troha te načelnik Općine Robert Hofman, a molitvu za uspješnu vinogradarsku godinu predvodio je mjesni župnik Dražen Akmačić.
  U ime Općine Velika, koja je Vinkovo organizirala zajedno s TZ Zlatni Papuk, Veličane i njihove goste pozdravio je Bernard Grujić zahvalivši se svim mjesnim udrugama koje su se uključile u organizaciju. Posebno je pozdravio prijatelje iz Raše koji su za posjetitelje pripremali morske specijalitete. Direktor TZ Zlatni Papuk Tomislav Galić se zahvalio obitelji Šutalo na gostoprimstvu u njihovom Aquaparku istakavši potom kako Vinkovo, uz Najduži stol, sve više postaje velički brend. U Velikoj je, kazao je također, i službeno organiziran najbolji advent u Hrvatskoj, a sad se želi ‘graditi’ i najbolje Vincelovo!
  Za dobro raspoloženje prisutnih na Vinkovu u Velikoj brinuli su se TS Zlatna dolina i Posegana.

  Tekst i foto: V.Milković

   


  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači