Search
Close this search box.

OSUMNJIČEN ZA TRI KAZNENA DJELA Jedan 29-godišnjak prijavljen za krađe tri bicikla!

Osumnjičena za računalnu prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Cernika koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Računalna prijevara“. Naime, osumnjičena je tijekom mjeseca svibnja 2024. napravila četiri transakcije s bankovnog računa u vlasništvu 21-godišnjaka s područja Pleternice.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavljen za krađe tri bicikla

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio tri kaznena djela krađe.

Naime, on je dana 9. travnja 2024. u Požegi u Industrijskoj ulici otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka. Također je u razdoblju od 26. do 29. svibnja 2024. u Požegi u Ulici Milke Trnine, otuđio bicikl u vlasništvu 46-godišnjakinje, dok je u razdoblju 8./9. lipnja 2024. u Požegi u Ulici sv. Florijana iz dvorišta ugostiteljskog objekta otuđio bicikl u vlasništvu 51-godišnjaka.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.  

U prometu zatečen alkoholizirani recidivist-privremeno mu oduzeto vozilo

U utorak 18. lipnja 2024. oko 20 sati u Požegi u Vinogradskoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena i pod utjecajem alkohola od 2,76 promila upravljao 40-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Velika u Industrijskoj ulici.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…