Search
Close this search box.

KULTURNO LJETO U KUTJEVU Gostovalo Gradsko kazalište Požega s predstavom “Kako kaže…?!”


Jučer je u sklopu Kulturnog ljeta u Kutjevu održana interaktivna predstava “Kako kaže…?!” Gradskog kazališta Požega. U parku kraj kapele sv. Josipa, na otvorenom, sjedeći na dekama, djeca su uživala u predstavi i odličnim glumcima. Interaktivna predstava zabavila je djecu, ali i roditelje koji su pratili avanturu glumaca na njihovom putovanju.
Gradsko kazalište Požega započelo je osvajati i odgajati svoju publiku ponajprije redovitim repertoarom za djecu i odrasle, ali i edukacijama djece, mladih te odraslih amatera. Cilj Grada Kutjeva je tijekom ovog Kulturnog ljeta približiti djeci različite aktivnosti, a jedna od njih je i gluma pa će tako krajem ljeta, točnije 16. i 17. rujna biti održana Mala škola kazališta u Kutjevu. Program će voditi Gradsko kazalište Požega, a vjerujemo da će biti mnogo malih glumaca koji će htjeti sudjelovati i okušati se u glumi.

Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…