Search
Close this search box.

IZ IZVJEŠĆA POLICIJE U pretrazi obiteljske kuće pronađena marihuana, alkoholizirani muškarac narušavao javni red i mir, u požaru pričinjena šteta od 20 000 eura…

U pretrazi pronađena marihuana

U ponedjeljak 29. srpnja 2024., policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću na području općine Velika u kojoj prebiva 22-godišnjak i pronašli manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U ponedjeljak 29. srpnja 2024. oko 18.50 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta, 45-godišnjak je vikao na 26-godišnjaka. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar

U četvrtak 25. srpnja 2024. oko 13.40 sati u Lipiku u Staklanskoj ulici, došlo do požara u prostoru trgovačkog društva iz Lipika.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed pregrijavanja kabela u ormarićima te zapaljenja gorivih materijala. Tom prilikom u potpunosti su izgorjela četiri ormarića dok je jedan nagorio. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 20.000,00 eura.

Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak 29. srpnja 2024. oko 12.15 sati u šumskom dijelu u blizini mjesta Gornja Šumetlica, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela niska trava, raslinje i sadnice bukve.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Dervišaga u Ulici Stjepana Radića.
 

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano