Search
Close this search box.

OSUMNJIČENA ZA RAČUNALNU PRIJEVARU Krala novac s bankovnog računa 80-godišnjaka!

Osumnjičena za računalnu prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pakraca koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Računalna prijevara“.

Naime, osumnjičena je od listopada 2023. do svibnja 2024. napravila više transakcija s bankovnog računa u vlasništvu 80-godišnjaka s područja Pakraca. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prevaren prilikom kupnje traktora

U utorak 30. srpnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 51-godišnjak s područja Kutjeva da je tijekom srpnja 2024. s nepoznatom osobom dogovorio kupnju traktora te uplatio predujam nakon čega mu se nepoznata osoba više nije javila.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar na otvorenom prostoru

U utorak 30. srpnja 2024. oko 16 sati u šumskom dijelu u blizini mjesta Gornja Šumetlica, došlo je do ponovnog aktiviranja požara te je izgorjela suha trava, nisko raslinje i sadnice bukve.
 
Požar na kući

U utorak 30. srpnja 2024. oko 17.30 sati u mjestu Stari Majur, došlo je do požara na kući u vlasništvu 54-godišnjaka.

Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedenog požara.
 
Pod utjecajem alkohola od 1,86 promila upravljao osobnim automobilom

U utorak 30. srpnja 2024. oko 18.55 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 29-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…