Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠĆA Prevaren u trgovanju kriptovalutama, iz kuće otuđen novac, u ugostiteljskom objektu teško ozlijedio 31-godišnjaka…

Prijavila računalnu prijevaru u trgovanju kriptovalutama

U utorak 30. srpnja 2024., policijskim službenicima je prijavila 55-godišnjakinja s područja Požega da je u vremenu od prosinca 2022. do prosinca 2023. na nagovor nepoznate osobe na svoj mobilni telefon instalirala aplikaciju za trgovanje kriptovalutama nakon čega joj je s računa skinut novac.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati počinitelj iz kuće otuđio novac

U srijedu 31. srpnja 2024., policijskim službenicima je prijavila 79-godišnjakinja da joj je istoga dana u Požegi u Ulici Kalvarija, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuće otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 

Teško ozlijedio 31-godišnjaka

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Jakšić kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“. Naime, osumnjičeni je u ponedjeljak 29. srpnja 2024. oko 19 sati u mjestu Jakšić u Kolodvorskoj ulici, u ugostiteljskom objektu tjelesno napao muškarca starosti 31 godinu i teško ga ozlijedio.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Uzrok požara na kući – ljudska radnja

Policijski službenici su dovršili očevid u mjestu Stari Majur gdje je u utorak 30. srpnja 2024. oko 17.30 sati došlo do požara na kući u vlasništvu 54-godišnjaka.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo ljudskom radnjom na neutvrđeni način odnosno zapaljenja kreveta nakon čega se požar proširio na strop i krovište koje je u potpunosti izgorjelo. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 3.000,00 eura. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano