Search
Close this search box.

ZBOG GREŠKE VOZAČA U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Požari na otvorenom prostoru

U srijedu 7. kolovoza 2024. u vremenu od 13.30 do 16.10 sati u mjestu Sulkovci, na poljoprivrednoj površini, uslijed kemijske reakcije (tinjanja) došlo je do samozapaljenja sijena, nakon toga požar je zahvatio devet komada rolo bala sijena u vlasništvu 46-godišnjaka. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 270,00 eura.

Istoga dana, oko 15.45 sati u blizini mjesta Jakšić, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Dragovoljno predao pušku i streljivo

U srijedu 7. kolovoza 2024. u Požegi, 71-godišnjak je dragovoljno policijskim službenicima predao pušku i 74 komada streljiva.

Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U srijedu 7. kolovoza 2024. oko 6.35 sati u mjestu Kadanovci, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom prometne trake te je sletio na putnu bankinu i udario u betonski most. Nakon toga dolazi do odbacivanja vozila u putni kanal.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 57-godišnji putnik kao i vozač protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano