Search
Close this search box.

VOZAČI BJEGUNCI Alkoholizirani vozač bježao policajcima ali su ga zaustavili, za onim koji je udario u polubranik na željezničkoj pruzi još se traga!

Prijavila krađu bicikla

U petak 16. kolovoza 2024., policijskim službenicima je prijavila 47-godišnjakinja da joj je u razdoblju 15./16. kolovoza 2024. u Požegi u Ulici Tina Ujevića, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz stambene zgrade otuđio bicikl. 

Spaljivao suhu travu i granje pa izazvao požar

U petak 16. kolovoza 2024. u vremenu od 9 do 14 sati u mjestu Šeovica na zemljištu, 62-godišnjak je spaljivao suhu travu, granje i drugi zapaljivi otpad uslijed čega se požar proširio na susjedne parcele te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.
 
Udario u polubranik pa pobjegao

U petak 16. kolovoza 2024. oko 7.25 sati u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge nije se zaustavio na svjetlosne i zvučne signale te je nastavio vožnju i prednjim dijelom vozila udario u polubranik u vlasništvu Hrvatskih željeznica.

Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. olicijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Pijan bježao policijskim službenicima

 U subotu 17. kolovoza 2024. oko 4.45 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, vozač koji je upravljao osobnim automobilom, prilikom nadzora prometa nije se zaustavio policijskim službenicima već je nastavio vožnju te se oglušio na zvučne i svjetlosne znakove službenog vozila i nastavio vožnju do Šijačke ulice u Požegi gdje je i zaustavljen.

Nadalje je utvrđeno da je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,68 promila upravljao vozač starosti 26 godina.

On je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…