Search
Close this search box.

POŽEGA Uspješno održan SLAVOVNIKON 2024

Gradska knjižnica Požega proteklog je vikenda postala središte geek kulture. SLAVONIKON 2024. – manifestacija koja je opisana kao mjesto za druženje, učenje i kreativno izražavanje i ove je godine privukla brojne zaljubljenike u strip, videoigre i fantastiku iz cijele Hrvatske.
Predavanja i radionice bili su potpuno popunjeni, a zadovoljstvo brojem odazvanih izrazio je Matija Katić, predsjednik udruge Kulturni centar Požega, izjavivši: „Mogu s pouzdanjem reći kako je službeni dio programa prošao bez većih odstupanja od rasporeda. Također, želim zahvaliti svima koji su došli iz udaljenijih mjesta Lijepe naše, poput Zagreba, Zadra, Rijeke, Karlovca i Siska. Ovo je jedan od brojnih događaja koji spaja naš grad s ostatkom zemlje.“
Također, tijekom održavanja manifestacije, svim je suradnicima osigurano stručno vodstvo kroz stalni postav Gradskog muzeja Požega.
Svečani završetak manifestacije označio je Gaming Pub Kviz u  L’insolitu. Bogate nagrade za prvi tri mjesta su osigurali  L’Insolito, ICON, Gradski Muzej Požega, Funky Food te  Hrvatska Udruga Izrađivača Videoigara.
Kulturni centar Požega  manifestaciju Slavonikon 2024. održao je u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega, Udrugom Oppidum, Hrvatskom udrugom izrađivača videoigara, te s Gradskim muzejom Požega.
 
Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…