Search
Close this search box.

POLICIJA JE IZVIJESTILA Netko je ispred Gradskog muzeja razbio keramički cvjetnjak, nepažljivi mladić bacio vrući pepeo pa zapalio suhu travu a jednom recidivisti privremeno oduzeto vozilo!

Nepoznati počinitelj razbio cvjetnjak

U razdoblju 20./21. rujna 2024. u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, nepoznati počinitelj (ili više njih) je ispred ulaznih vrata razbio keramički cvjetnjak u vlasništvu Gradskog muzeja Požega.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.
 
U vrtu bacio vrući pepeo pa izgorjela suha trava

U subotu 21. rujna 2024. oko 15 sati u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića, iza obiteljskih kuća, 19-godišnjak je nakon čišćenja peći bacio vrući pepeo u vrt. Uslijed vjetra je došlo do zapaljenja suhe trave te se požar proširio na vrt u vlasništvu 44-godišnjakinje.

Protiv 19-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.
 
U prometu zatečen recidivist-privremeno mu oduzeto vozilo

U nedjelju 22. rujna 2024. oko 0.50 sati u mjestu Kaptol u Ulici Vlade Vidovića u prometu je zatečen vozač starosti 29 godina koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je poništena vozačka dozvola te izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije.

Nadalje je utvrđeno da je on višestruki počinitelj prometnih prekršaja te je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi.

Protiv 29-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano
1Pudarijada
Pudarijada u Kaptolu

U Kaptolu je danas održana 13.Pudarijada. Tradicionalno, ovu manifestaciju organizira Udruga vinogradara, vinara i voćara Općine Kaptol. Tekst i foto:…