TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA-ISTOK Uvjerljive pobjede Slavonije u gostima i Kutjeva kod kuće

U 32. kolu Treće hrvatske nogometne lige-istok naši županijski predstavnici postigli su dvije pobjede, a jedna je utakmica završena neriješeno. Slavonija je na gostovanju u Čepinu protiv istoimene momčadi ostvarila visoku pobjedu 1:4, Kutjevo je na domaćem terenu porazilo Omladinca iz Gornje Vrbe s 3:0, a Slavija je kod kuće odigrala neriješeno 0:0 protiv Đakova Croatije, o čemu smo izvijestili na našem portalu.

Čepin-Slavonija 1:4 (1:1)

Slavonija je na vrlo teškom gostovanju uvjerljivo porazila domaćina koji je tijekom prvog poluvremena prikazao bolju i agresivniju igru te već u 8. minuti  došao u vodstvo 1:0  golom  Luke Žeravice. Dvadeset minuta kasnije izjednačujući pogodak za goste postiže Matej Martinović (1:1), a s tim se rezultatom odlazi na odmor. U nastavku utakmice Slavonija znatno boljom igrom nadvisuje domaću momčad, što rezultira trima golovima „plavih kraj Orljave“. Na 1:2 povisuje Dino Bognar u 67. minuti, a samo dvije minute kasnije (69) Ivan Antunović zabija za 1:3. Isti igrač u završnici utakmice u 83. minuti postiže gol za konačnih 1:4 i zasluženu pobjedu Slavonije. Poslije ovoga susreta i osvojena tri boda, požeška momčad  na ljestvici zauzima šesto mjesto s 55 bodova, a u 33. kolu domaćin je Vuteks Slogi.

Kutjevo-Omladinac 3:0 (2:0)

Domaće Kutjevo je u odličnoj utakmici dominiralo na terenu protiv Omladinca, što je rezultiralo visokom i uvjerljivom pobjedom „zelenih“. Prvo poluvrijeme proteklo je u inicijativi i boljoj igri domaće momčadi koja u vodstvo dolazi u u 40. minuti, kada Alen Grafina postiže lijep gol u same rašlje vratara Tihomira Soltokovića (1:0). Nakon isteka regularnog dijela, u nadoknadi prvog poluvremena Filip Nemec iz kaznenog prostora povisuje na 2:0 poslije ubačaja Marka Karačića. Nastavak utakmice odvija se u istom tempu i dominaciji  Kutjevčana, a plod takve igre je novi pogodak koji postiže s 11 metara Filip Nemec u 58. minuti za konačnih 3:0. Tome je prethodilo udaranje Pedra u kaznenom prostoru gostiju, a sudac Domagoj Kurtović bez dvojbe je dosudio najstrožu kaznu. Nakon ove pobjede, Kutjevo je na sedmom mjestu ljestvice sa 43 boda. U sljedećem kolu odlazi na gostovanje u Belišće, gdje se susreće s istoimenom momčadi.

Pripremio: I. T.

Foto: NK Slavonija, Kutjevački. hr

 

 

 

Vezano
Vezano
motocros
U POŽEGI Motocross i quadcross vikend

Požega je bila domaćin sportskog događaja koji je posjetiteljima priuštio uživanje u atraktivnim adrenalinskim vožnjama. Naime, tijekom dva dana održano…