NOVI USPJEH MLADIH ČAGLINSKIH JUDAŠA Na turniru u Sanskom Mostu osvojili šest medalja

Na međunarodnom judo turniru u Sanskom Mostu čaglinski Judo klub „Slavonac“ nastupio je 28. svibnja među 300 natjecatelja sa sedam judaša te osvojio čak  šest medalja. Prva na borilište izašla je Marta Kukić te s dvije pobjede i porazom osvojila srebrnu medalju. Marti je ujedno ovo bio i prvi turnir na kojem je nastupila. Antun Petrović nastupio je u uzrastu U 11 te s pobjedom i jednim  porazom osvojio srebrnu medalju. Iva Čančar također je nastupila u uzrastu U11 i sa četiri lijepe pobjede osvaja zlatnu medalju, treću  uzastopnu na turnirima, što je pokazatelj o kakvoj se dobroj judašici radi.

Nakon Antuna i Ive na red je došao uzrast U15 u kojemu su nastupili Matej Kukić, Tena Trtanj i Lana Knaus. Poslije  odličnih borbi, Tena Trtanj s tri pobjede osvaja zlatnu medalju. Matej Kukić s dvije pobjede i s porazom osvaja brončanu medalju, a Lana Knaus s dvije pobjede i s porazom dobiva srebrnu medalju. Marin Knaus nastupio je u uzrastu U18 te s dva poraza i pobjedom zauzima peto mjesto.

– Možemo biti zadovoljni jer je od sedam judaša njih šest osvojilo medalje, što je pokazatelj da imamo dobre judaše koji se trude i naporno odrađuju svoje treninge. Sljedeći vikend je za nas pauza, a nakon toga putujemo u Sarajevo-kazao je Robert Garc, trener Judo kluba „Slavonac“ iz Čaglina.

Pripremio: I. T.

Foto: Judo klub „Slavonac“, Čaglin

Vezano
Vezano
motocros
U POŽEGI Motocross i quadcross vikend

Požega je bila domaćin sportskog događaja koji je posjetiteljima priuštio uživanje u atraktivnim adrenalinskim vožnjama. Naime, tijekom dva dana održano…