Search
Close this search box.

JUČER U kafiću se potukle dvije žene, vrijeđao policijske službenike…

Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
U utorak 13. rujna 2022. oko 11.50 sati u Požegi u Ulici Vatroslava Lisinskog, 66-godišnjak je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.
66-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Narušavale javni red i mir
U utorak 13. rujna 2022. oko 11 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira u ugostiteljskom objektu, verbalno i tjelesno su se sukobile 31-godišnjakinja i 38-godišnjakinja.
Protiv obje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Dragovoljna predaja streljiva u Pakracu
U utorak 13. rujna 2022. u Pakracu, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 45 komada streljiva.
Navedena eksplozivna sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
U utorak 13. rujna 2022. oko 14.40 sati u Požegi na raskrižju ulica dr. Franje Tuđmana i Vukovarske, 27-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, stranih registarskih oznaka, oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela „Volkswagena“ u lijevi bočni dio „BMW-a“, nakon čega je došlo do udara „BMW-a“ u zid u vlasništvu 69-godišnjaka.
Protiv 27-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Bektež.

Izvor: PU požeško-slavonska

 

Vezano
Vezano