Search
Close this search box.

PREDBOŽIĆNI PRIJEM GRADA POŽEGE Gradonačelnik Glavić: – „Nastojimo da zajedno sa svima djelujemo tako da nam život u ovom gradu bude što ljepši”

U novom Centar za posjetitelje “Požeška kuća” danas je održan predbožićni prijem kojega su upriličili gradonačelnik Požege dr.sc.Željko Glavić i predsjednik Gradskog vijeća Matej Begić. Pozivu su se odazvali mnogi predstavnici političkog, gospodarskog, kulturnog…..života grada među kojima i požeški biskup msgr.dr.Antun Škvorčević.
Pozdravljajući prisutne gradonačelnik Glavić je podsjetio kako je prošle godine prijem održan u novoj Gradskoj knjižnici, danas je u novoj “Požeškoj kući” a nada se kako će iduće godine to biti u novouređenom Muzeju. Istaknuo je također kako  nije vrijeme za velike govore, o tome što je sve učinjeno u minulom razdoblju bit će riječi za Dan grada u ožujku, no…- Mogu samo reći da smo ove godine nastojali raditi ono zbog čega smo ovdje, zbog čega su nas građani izabrali. Dakle, nastojali smo provoditi ono što smo u svom programu obećali, ono što vidimo da su potrebe ovoga grada i ono što osjećamo da građani žele da se radi u ovom mandatu. Nastojimo se rukovoditi onim što smo u početku obećali a to je: nastojimo služiti građanima ovog grada, ne upravljati na način da se dignemo iznad nego da zajedno sa svima djelujemo tako da nam život u ovom gradu bude što ljepši – istakao je gradonačelnik Glavić. Zahvalio se svima koji su im u tome pomagali a pozvao je sve da im konstruktivnim prijedlozima to čine i u buduće.
Prigodne riječu, uz čestitke za nadolazeće blagdane, prisutnima je uputio i biskup Škvorčević.

Tekst i foto: V.Milković

 

Vezano
Vezano