Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Krađa stabala, požari, prometna nesreća

Osumnjičen za krađu stabala

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, on je u razdoblju od 10. do 15. veljače 2023. u šumskom dijelu na području Lipika posjekao i otuđio stabla hrasta u vlasništvu 63-godišnjaka.
Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznena prijave

Požari na otvorenom prostoru
U petak 17. veljače 2023. oko 10 sati u mjestu Brestovac u Ulici Stari Brestovac, 70-godišnjakinja je u blizini kuće nekontrolirano spaljivala suhu travu na njivi te se vatra proširila na suhu travu i raslinje. Potom je vatra zahvatila drveni stup kojim se proteže dalekovod, a koji je u navedenom požaru nagorio. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja te podnošenje odgovarajućih pismena.
Istoga dana u večernjim satima,  na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem odlagalištu smeća u Požegi u Ulici Josipa Paviševića.

Prometna problematika
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio
 

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…