U PRISUSTVU MINISTRA PILETIĆA Održana završna konferencija projekta „Novi Centar za život u zajednici“

U Gradskoj knjižnici Požega danas je održana završna konferencija projekta „Novi Centar za život u zajednici“ čiji je nositelj bio Hrvatski zavod za socijalni rad, područni ured Požega uz partnere Požeško-slavonsku županiju i Grad Pleternicu. U radu konferencije sudjelovao je ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić sa suradnicima, te županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, saborska zastupnica Martina Vlašić Iljkić, gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić, gradonačelnik grada Požege dr.sc. Željko Glavić, privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof i v.d. predstojnik Područnog ureda Požega Vjekoslav Potočanac.
Sudionicima Konferencije obratili su se: , privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof, gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić koji je istakao kako realizacija ovoga projekta nije važna samo za Požegu i Požeško-slavonsku županiju, nego je to i primjer i poticaj kako nastaviti dalje u tom smjeru u Republici Hrvatskoj. Zahvalio je i Gradskoj knjižnici Požega što je omogućila održavanje Završne konferencije u svojim prostorima. Potvrda je to opravdanosti i važnosti uređenja Gradske knjižnice i koncepcije djelovanja ove gradske ustanove.
Tekst i foto: Pavle Bucić


Vezano
Vezano
1Kanižlić
Dani kruha u OŠ Antuna Kanižlića

I učenici OŠ Antuna Kanižlića Požega, sa svojim učiteljima, danas su obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemljem. Molitvu…