PLETERNICA Na Gradskoj tržnici danas otvorena – mesnica!

Uz domaće voće i povrće, kruh, sireve, suhomesnate proizvode, med…Gradska tržnica Pleternica od danas nudi i – svježe meso i mesne prerađevine! Naime, mesnica Bebrinke iz Švearove ulice preselila se u zatvoreni prostor tržnice.
– Mi smo i najavili kako je jedan od naših strateških planova ovdje na Gradskoj tržnici u Pleternici imati meso. Zahvaljujem od danas i partnerima, Mesnici Bebrinka, koja se odlučila na ovaj potez kako bi stanovnicima omogućila svakodnevnu ponudu svježeg mesa ovdje u prostorima Gradske tržnice. Ona s ovim dobila jedan veliki iskorak jer, mi smo to i učinili kako bi obogatili ponudu tržnice. Vjerujem kako će i Bebrinka i njeni zaposlenici biti zadovoljni uvjetima koje smo im omogućili – rekao je zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić.
Upraviteljica tržnice Ana Katić je izrazila zadovoljstvo što je, nakon višemjesečnog truda i rada, tržnica.bogatija za ponudu svježeg mesa.
– Mesnica je otvorena svakodnevno. Ponedjeljak će raditi od 7 do 12 sati, od utorka do četvrtka je otvorena od 7 do 14, petkom od 7 do 15 i subotom od 7 do 13 sati – istakla je A.Katić.
Zadovoljstvoi zbog preseljenja izrazio je u ime Bebrinke Srećko Garić. Željeli su, kazao je, doprinijeti boljoj ponudi na tržnici. – Ovdje nudimo sve naše domaće proizvode, od svježeg mesa do polutrajnih i trajnih proizvoda. To je meso s naših farmi – naglasio je S.Garić.
Sve posjetitelje vlasnici mesnice počastili su pečenim mesom s roštilja.
Tekst i foto: V.Milković

 


Vezano
Vezano