3.NL ISTOK U zaostaloj utakmici Kutjevčani pobijedili vodeći Graničar rezultatom 3:1

U Kutjevu je danas odigrana zaostala utakmica 16.kola 3.NL Istok u kojoj je domaći NK Kutjevo pobijedio vodeću ekipu na ljestivi NK Graničar iz Županje rezultatom 3:1. Utakmica nije odigrana zbog nedavnog snijega a evo kako su Kutjevčani opisali važnu pobjedu i osvajanje tri boda.

– Zeleni su došli do potpuno zaslužene pobjede protiv prvoplasirane ekipe Graničara. Odmah u četvrtoj minuti iz prvog kornera Karačić diže na prvu stativu, a tamo Majetić poput pravog golgetera loptu prosljeđuje u suprotnu malu mrežicu. Prva polovica poluvremena je pripala Zelenima dok su gosti bili opasniji do odmora. Gost iz jedne kontre u 54. minuti vraća rezultat na 1:1 preko svog najboljeg igrača Lotara. U 61. Ante Budimir ubacuje iz kornera te Antunović glavom vraća Zelene u vodstvo. Gost se zatim otvorio i prijetio dugim loptama što je Zelenima ostavilo prostora za kontre. Jednu takvu kontru vuče Iličić te gura Karačića na krilo koji na drugoj stativi pronalazi Antunovića i to je konačnih 3:1. Ovako se igra i bori za boje kluba kada se svaki od igrača baci na glavu za svaku loptu. Prvoplasiranu ekipu smo ostavili na praktički jednom opasnom udarcu u okvir koji je ušao u mrežu, no ipak su gosti imali nešto izostanaka danas i sigurno nisu bili na pravoj razini. Sudačka trojka Vučemilović Šim., Rebrina i Vranjić odsudila je bez greške i nitko im nema ništa za prigovoriti. Hvala našoj vjernoj publici što nas je došla bodriti u ovolikom broju radnim danom.

Foto: Mirko Cenbauer
Pripremila: V.Milković

 


Vezano
Vezano
motocros
U POŽEGI Motocross i quadcross vikend

Požega je bila domaćin sportskog događaja koji je posjetiteljima priuštio uživanje u atraktivnim adrenalinskim vožnjama. Naime, tijekom dva dana održano…