IZ POLICIJE Oštećenje automobila, narušavanje javnog reda i mira, dragovoljna predaja streljiva…

Nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil

U razdoblju 23./24. ožujka 2023. u Požegi u Ulici kralja Krešimira, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio osobni automobil marke „KIA“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 42-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Narušavao javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 18. ožujka 2023. oko 1 sat u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 28-godišnjak iz ugostiteljskog objekta glasno reproducirao glazbu čime je remetio javni red i mir. Protiv 28-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Anonimni građanin predao ukupno 606 komada streljiva

U petak 24. ožujka 2023. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao ukupno 606 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.
U požaru izgorio otpad te suha trava i nisko raslinje
U petak 24. ožujka 2023. tijekom dana u blizini mjesta Oljasi, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem odlagalištu te je izgorio otpad.  Nakon toga se požar proširio na šumu te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Mato-kljajic
TRAŽI SE Nestao je Mato Kljajić

Iz Policijske uprave požeško-slavonske stigla je informacija kako je nestao Mato Kljajić i da se za njim traga.Mato Kljajić je…