Search
Close this search box.

NOĆAS U središtu Požege pronađen muškarac u polusvjesnom stanju!

Osumnjičen za krivotvorenje isprave
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim austrijskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“. Naime, osumnjičeni je u svibnju 2022. odvjetničkom uredu na području grada Požege priložio krivotvorenu dokumentaciju za sporazumni razvod braka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požega: Na Trgu Svetog Trojstva u polusvjesnom stanju pronađen 21-godišnjak – slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti događaja

U subotu 15. travnja 2023. oko 2.25 sati na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva, u polu svjesnom stanju je pronađen 21-godišnjak koji je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega na pružanje daljnje liječničke pomoći. Vezano za navedeno slijedi daljnji rad i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Mihaljevci u Kolodvorskoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…