Search
Close this search box.

SAVJET MLADIH GRADA POŽEGE Nastavak suradnje s mladima Vinkovaca

Minulog petka delegacija Savjeta mladih Grada Požege zajedno s predsjednikom Lukom Hećimovićem posjetila je Vinkovce. Domaćin joj je bio Savjet mladih Grada Vinkovaca te je tom prilikom održana sjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca na kojoj se raspravljalo o budućim zajedničkim projektima i suradnji ovih dvaju Savjeta.

Predsjednica SMGV Loreta Kovačević otvorila je sjednicu uvodnim pozdravima zahvalivši gostima na dolasku, ističući kako se raduje budućim aktivnostima. Predsjednik Luka Hećimović zahvalio je na gostoprimstvu te je upoznao nazočne s budućim aktivnostima koje će provoditi uz naglasak na sinergijsko provođenje kreativnih programa.

„Ovaj događaj je samo logični slijed aktivnosti predviđenih potpisivanjem prošlogodišnjeg Sporazuma o suradnji i prijateljstvu naših dvaju Savjeta. Intenziviranjem ove suradnje nastavit ćemo s konstrukcijom kreativnih i uvezanih programa kako bismo na pravilan način artikulirali i zastupali interese mladih unutar ovih dvaju gradova. Ovim putem zahvaljujem predsjednici Loreti, članicama, članovima i njihovim zamjenicima na pozivu i ugodnom druženju”. – kazao je predsjednik Savjeta mladih Grada Požege.

U sklopu posjete organiziran je i humanitarni „Pub Quiz” na kojem je Savjet mladih Grada Požege sudjelovao kao gostujuća ekipa. Na kvizu su se prikupljala sredstva za Udrugu osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN, a Savjet mladih Grada Požege osvojio je 2. mjesto u konkurenciji 14 ekipa.

Izvor: Savjet mladih Grada Požege

Vezano
Vezano