PRIZNANJE Požežanka Ivana Kindl ima dvije nominacije za nagradu „Porin”!

Pjevačica Ivana Kindl prva je Požežanka koja je osvojila prestižnu glazbenu nagradu Porin – 2010. godine za najbolji duhovni album i 2011. godine za najbolju vokalnu izvedbu. Ove godine Ivana ima dvije nominacije,za najbolju žensku izvedbu s pjesmom “Netko ko me čuva” i najbolju vokalnu suradnju s Ericom u pjesmi “Feel you close”.
Dodjela nagrada, na kojoj će Ivana nastupati uživo s orkestrom, održaće se večeras uz izravan prijenos na HRT1 u 20:45 sati.


Za manje upućene podsjetimo – Ivana je rođena u Požegi 1978.godine a na hrvatskoj glazbenoj sceni se pojavila 2002.godine uspješnim R&B albumom “Trenutak istine” i već prvim singlovima (“Od svih si bolji”, “Ja neću biti kao druge”) osvaja prva mjesta na top ljestvicama. Slijede brojna gostovanja i suradnje s mnogim eminentnim imenima hrvatske glazbene scene kao što je npr. s Jacquesom Houdekom u sjajnoj baladi “Kao kazna božja” koja je obilježila drugi studijski album pod nazivom “Moj svijet”.
Ivana je 2008. nastupila u drugoj sezoni HTV-ovog showa “Zvijezde pjevaju” ( i idućih sezona je bila sudionik showa) a pamti se i njen veliki i uspješan koncert “Gospel u Komediji”. Imala je nekoliko nominacija za Porina a, kao što smo spomenuli u uvodu, dva je i osvojila.

Izvor: D.O. i V.M.

Vezano
Vezano