Search
Close this search box.

UHIĆEN 45-GODIŠNJAK Višestruki je počinitelj prometnih prekršaja – privremeno mu je oduzeto i vozilo!

Držala psa bez nadzora

U subotu 20. svibnja 2023. oko 19 sati u mjestu Dobrovac, 48-godišnjakinja je bez nadzora držala psa koji je izašao iz dvorišta na nogostup i trčao za 37-godišnjakom i djetetom koje se vozilo na biciklu. Nakon toga je pas ugrizao zadnji kotač bicikla što je kod njih izazvalo strah i uznemirenost. Vlasnici psa je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U subotu 20. svibnja 2023. oko 23.30 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 40-godišnjak je pod utjecajem alkohola prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 40-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ugrožavali promet – recidivisti oduzeto vozilo

U subotu 20. svibnja 2023. oko 19.55 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 45-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

45-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

U nedjelju 21. svibnja 2023. oko 2.15 sati u mjestu Biškupci u prometu je zatečen 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest).

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…