Search
Close this search box.

SAVJET MLADIH GRADA POŽEGE Potpisan sporazum o suradnji sa savjetima mladih iz Karlovca, Virovitice i Čakovca

U Gradskoj vijećnici Požege jučer je potpisan sporazum o suradnji Savjeta mladig Grada Požege sa savjetima mladih gradova Virovitica, Karlovac i Čakovec. Ovaj sporazum, vjeruju potpisnici, pokrenut će dugoročno partnerstvo Savjeta mladih četiriju gradova u pogledu povezivanja i suradnje po pitanju politika koje su bitne za mlade, obrazovanje, kulturu, znanost, tehnologiju, sport, glazbu i zdravstvo.
– Što se tiče rada našeg Savjeta mladih, mislim da je on prepoznat i izvan granica naše županije i ishod toga je upravo i potpisivanje ovakvog sporazuma i zajednička suradnja između savjeta i uvezivanje kroz zajedničke projekte za koje mislim da će poticati i intenzivirati rad za mlade. Mislim da će sporazum povećati i broj aktivnosti i uključenost mladih na društveni angažman, isto tako i na poduzetničke poduhvate – rekao je predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Luka Hećimović pozdravljajući goste iz Karlovca, Virovitice i Čakovca.
Zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma istakli su i predstavnici mladih triju gradova a prigodnim riječima svima su se kratko obratile i pročelnice Maja Petrović i Ljiljana Bilen.

Tekst i foto: V.Milković

 


Vezano
Vezano