Search
Close this search box.

IZBOR NAJLJEPŠEG i NAJBOLJEG VRTIĆA U HRVATSKOJ Još danas možete dati svoj glas našim vrtićima – za sad su u TOP 5 vrtići u Pleternici, Kutjevu i Velikoj!

Portal gradonačelnik.hr organizirao je natječaj za izbor Najljepšeg i Najboljeg dječjeg vrtića u Hrvatskoj koji je još u tijeku.Za titulu, ovisi o veličini naselja, natječe se 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina! Izbor se provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić biramo preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri, poručili su organizatori.


Za titulu Najljepšeg i Najboljeg iz naše se županije natječu četiri vrtića i to: Dječji vrtić Tratinčića iz Pleternice, Dječji vrtić Kockica iz Lipika, Dječji vrtić Grozdić iz Kutjeva i Dječji vrtić Velika. Svoj glas ostavljate tako što objavu vrtića označite sa “sviđa mi se”.
Glasovati možete još samo danas do ponoći. Trenutno najviše izgleda za titulu u svojim kategorijama imaju vrtići u Pleternici, Kutjevu i Velikoj pa – pomozite im sa svojim glasom.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…