Najčitanije

 • Fotogalerije

  ADVENT U KUTJEVU Klizalište, dolazak Djeda Božićnjaka, druženje uz girice na Badnjak…

  Za Kutjevčane i njihove goste i ove je godine pripremljen bogat adventski program o čemu je portal kutjevacki.hr objavio sljedeće:

  Turistička zajednica Grada Kutjeva pod pokroviteljstvom Grada Kutjeva i u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Kutjeva i Komunalnim društvom Kutjevo organizira Advent u Kutjevu. U organizaciju su se sa svojim programom uključili i Narodna knjižnica i čitaonica Kutjevo, Dječji vrtić Grozdić i Osnovna škola Zdenka Turkovića Kutjevo.
  Advent počinje paljenjem prve adventske svijeće u nedjelju 27. studenog na Trgu graševine. Svake nedjelje u 19 sati palit će se svijeće uz molitvu našeg župnika Ivana Štivičića i uz adventske pjesme zbora mladih Gaudium i župnog Zbora sv. Male Terezije.


  U prosincu su organizatori pripremili raznolik program, koncerte i priredbe u kinodvorani, radionice i pričaonice u knjižnici, a božićni sajam i druženje uz bogatu ugostiteljsku ponudu na Trgu graševine bit će 16. i 17. prosinca te 22. i 23. prosinca. Za naše najmlađe najzanimljiviji će biti dolazak Djeda Božićnjaka koji će nas posjetiti 22. prosinca u 16 sati. Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 17 do 22 sata u periodu od 16. prosinca do 8. siječnja.
  Tradicionalno, na Badnjak se družimo uz girice i medenu rakiju na Trgu graševine od 10 sati.
  Što vas još očekuje na Adventu u Kutjevu pogledajte na plakatu u nastavku.
  Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe, pridružiti nam se i uživati u ovom predblagdanskom vremenu.

  Foto: TZ Kutjevo

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije