Search
Close this search box.

ADVENT U POŽEGI Otvorenje klizališta odgođeno za sutra!


– Program otvorenja klizališta i Adventa u Požegi, zbog najave loših vremenskih uvjeta i visoke temperature, odgadja se za nedjelju, 3. prosinca 2023. u 19 sati – informacija je koja je danas stigla iz TZ Požega. No, paljenje prve adventske svijeće na Trgu svete Terezije održat će se danas, 2. prosinca  2023. nakon večernje mise.

Gradsko klizalište radit će do 07. 01. 2024. Klizalište je postavljeno na prostoru bivšeg Atletskog stadiona, a s njim će kao i proteklih godina upravljati Požeški športski savez. Na otvorenju klizališta nastupit će Požeške mažoretkinje i Mia Raguž (19,30), Umjetnička organizacija – Plesna radionica Ilijane Lončar (19,45), a nakon toga od 20,00 sati Big Band Požega – Christmas Edition te Bruna Oberan Bošković i Goran Bošković.
Cijena ulaznice na klizalište će biti 1 euro (uključuje 30 minuta klizanja i klizaljke). Požeški športski savez također će za vrijeme školskih praznika organizirati i Školu klizanja za djecu i mlade koju će ponovno voditi profesorica Ilijana Lončar. 

Izvor: TZ Grada Požege/ Požeški sportski savez

Vezano
Vezano