Search
Close this search box.

ADVENT U POŽEGI Raznovrstan program i nova lokacija!


Za ovogodišnji Advent u Požegi gradska Turistička zajednica je pripremila raznovrstan program koji će se održati na novoj lokaciji. Rekli su to na konferenciji za novinare gradonačelnik dr.sc.Željko Glavić i direktorica TZ Mirna Šimunović Svoboda.
Adventski program započet će 2.prosinca a gradonačelnik Glavić pozvao je sve da dođu i uživaju u onom što je pripremila Turistička zajednica. – Vjerujem da se Turistička zajednica, kao i u svim manifestacijama zadnje vrijeme, potrudila organizirati to kako bi građani najradije htjeli. Ostaje nam za vidjeti i uživati – rekao je gradonačelnik Glavić.
Advent u Požegi potrajat će sve do 7.siječnja a gotovo sva događanja bit će na bivšem atletskom stadionu i u Parku pod Gradom. Samo će Božićni sajam ove godine biti na Trgu svete Terezije Avilske. O programu je opširnije govorila Mirna Šimunović Svoboda.
U subotu 2.prosinca na Trgu sv.Terezije avilske, nakon večernje mise, bit će zapaljena prva adventska svijeća a potom će na bivšem atletskom stadionu biti otvoreno klizalište. U programu će nastupiti Plesni studio Marine Mihelčić i Mia Raguž. Slijedi nastup namjlađe skupine UO Plesna radionica Ilijane Lončar i na kraju Big bans Požega s gostima: Brunom Oberan Bošković, te pjevačem grupe Fluentes Goranom Boškovićem“.
Kažimo kako će klizalište biti otvoreno do 7. siječnja, radnim danom od 10 do 21 sat. Na Badnjak neće raditi, na Staru godinu radit će od 18 do 21 sat, na Novu godinu od 16 do 22 sata, te na Sveta tri kralja od 16 do 22 sata. Cijena ulaznice će biti 1 euro. U Parku pod Gradom će biti smještene ugostiteljske kućice.
Cjelovit program pogledajte na plakatu.

Tekst i foto: V.Milković

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega