Search
Close this search box.

AGRONOM D.O.O. U POŽEGI OTVORIO NOVU UPRAVNU ZGRADU I AGRO CENTAR Darko Aračić – „Prošle godine smo imali milijardu i 257 milijuna kuna prihoda a zaposlili smo i 130 ljudi”

Županica Antonija Jozić danas je otvorila novu upravnu zgradu i Agro centar tvrtke Agrono0m d.o.o. u Požegi. Prostire se na više od 2.400 m2 zatvorenog i 2.000 m2 otvorenog prostora a vrijednost investicije je oko 2 milijuna eura.
Svečanom otvorenju prisustvovali su, uz djelatnike Agronoma, i brojni poslovni partneri i prijatelji tvrtke a što se nudi u novom Agro centru došao je vidjeti i veliki broj građana. Pozdravili su ih osnivač tvrtke a sadašnji suvlasnik i predsjednik Uprave Darko Aračić te županica Antonija Jozić.
– Naš novi Agro centar u Požegi nudi sve što je vezano za poljoprivredu u širem smislu, a po tome smo jedinstven koncept u Republici Hrvatskoj, jer u ovom obliku i volumenu nema nitko. Vezani smo za poljoprivredu te tako želimo biti percipirani. Na ovom našem području mi smo najveća firma, prošlu godinu smo završili s milijardu 257 milijuna kuna prihoda, zapošljavamo 410 ljudi trenutno a samo u prošloj godini smo zaposlili novih 130 – istakao je D.Aračić.
Županica Antonija Jozić je istakla zadovoljstvo zbog otvorenja novog Agro centra kao i zbog činjenice da Agronom zapošljava nove ljude. – Zadovoljna sam i ponosna što je firma u Požegi, firma koja zapošljava veliki broj djelatnika i investira uistinu velika sredstva ne samo u Požeško-slavonsku, nego i u drugim županijama čime značajno utječu na gospodarske pokazatelje. Svim zaposlenicima, cijelom timu i vlasnicima želim puno uspjeha u budućem radu te da se ovakve investicije nastave, jer upravo one znače nova zapošljavanja i daljnji razvoj – rekla je županica Jozić.
Dodajmo i kako Agronom Agro centar grtadi i u Pleternici, vrijedan je više od 9 milijuna eura a otvorenje bi trebalo biti početkom rujna.

Tekyast i foto: V.Milković

 


Vezano
Vezano