Najčitanije

 • Fotogalerije

  ALKOHOL Jedan pijan vozio automobil, druga dvojica se potukli!

  Pod utjecajem alkohola narušavali javni red i mir
  U nedjelju 13. studenoga 2022. oko 4.30 sati u Požegi u Ulici Svetog Florijana ispred ugostiteljskog objekta, tjelesno su se sukobili 23-godišnjak (0,91 promila) i 27 godišnjak (1,38) promila. Također je utvrđeno da kod sebe nisu imali osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njihov identitet.

  Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

  Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,61 promila
  U subotu 12. studenoga 2022. oko 22.15 sati u mjestu Gradište, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,61 promila upravljao 50-godišnjak.

  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 50-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Pavla Radića te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Matka Peića.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: pixnio

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači