Search
Close this search box.

AUTORSKA VEČER „CVJETIĆA GLAZBE” Pobjednica je Lana Bobek iz Trapara – za nagradu je dobila snimanje spota za pjesmu „Dok postojim”

Loše vrijeme ‘otjeralo’ je male pjevače s Trga bećarca u IC Terra Panonica no, druga, autorska, večer Dječjeg tamburaškog festivala „Cvjetići glazbe” ipak je uspješno održana. Trinaestero dječaka i djevojčica, uz orkestar Glazbene škole, izveli su po prvi put pjesme napisane samo za njih a četveročlani stručni žiri na kraju je odlučio: pobjednica je Lana Bobek iz Trapara s pjesmom „Dok postojim” Željke Berač Kršulj, drugo mjesto je osvojio Pleterničanin Borna Erjavac s pjesmom „Rock ‘n’ roll i tambura” Ivane Erjavac Šeremet dok je treći bio Stjepan Cvitić iz Požege s pjesmom „Dida stari” Igora Ančurovskog.
Svi pobjednici su dobili prigodne nagrade a pobjednica Lana Bobek i jednu dodatnu – Grad Pleternica će joj omogućiti snimanje spota za pobjedničku pjesmu!
Kažimo još kako su sve izvođače i posjetitelje na početku festivala pozdravili predsjednik Glazbenog društva „Cvjetići glazbe” Valentin Petranović i gradonačelnica Marija Šarić a u stanci dok je žiri odlučivao o pobjednicima, nastupili su najmlađi folkloraši KUD-a „Orljava”.

Tekst i foto: V.Milković

 


Vezano
Vezano