Search
Close this search box.

BISKUP PRIMIO ZAMJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANICE Razgovarali su o više aktualnih društvenih pitanja na području Županije

Biskup Antun Škvorčević primio je u Biskupskom domu u Požegi zamjenika požeško-slavonske županice Ferdinanda Trohu i njegovu suprugu prof. Višnju. Razgovarali su o više aktualnih društvenih pitanja na području Županije. Biskup im je predstavio nastojanja Požeške biskupije na karitativnom, odgojno-obrazovnom, kulturnom i drugim područjima društvenog života, kao doprinos Crkve u skladu s njezinim poslanjem. Zamjenik županice i njegova supruga čestitali su biskupu 25. obljetnicu biskupskog ređenja i 50 godina svećeništva. Prisjetili su se proslave zlatne mise biskupa Antuna u njegovoj rodnoj župi Davor, minuloga 2. srpnja na kojoj su sudjelovali te su mu uručili zanimljivu fotografiju izlazne procesije sa spomenutog slavlja, koju je ovjekovječila prof. Višnja Troha.
Biskup im je zahvalio za sve što čine u svom poslanju, prof. Višnji za obrazovno djelovanje u požeškoj Ekonomskoj školi, a zamjeniku županice za služenje općem dobru građana Požeško-slavonske županije.

Izvor: Požeška biskupija

Vezano
Vezano