Search
Close this search box.

BOĆARSKI KLUB OSOBA S INVALIDITETOM „NADA” Odobren projekt vrijedan gotovo 500 000 kuna

U Zagrebu je jučer održana svečana dodjela 30 ugovora odobrenih na Pozivu „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Boćarskom klubu osoba s invaliditetom “Nada” Grada Požege i Požeško slavonske županije odobreno je 481.872,72 kuna za projekt pod nazivom: ”FORTES”- F.acilitacija, O.rganizacija, R.acionalizacija, T.ehnologija, E.konomičnost i S.uradnja, a na svečanoj dodjeli je sudjelovala predsjednica udruge Karmela Bišćan. Partner na projektu je i Grad Požega.
Na početku dodjele ugovora okupljene su pozdravili predstavnici posredničkih tijela Helena Beus, ravnateljica Ureda za udruge, Luka Bogdan, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te Špiro Janović, državni tajnik u Ministarstvu branitelja. Svečanosti je nazočio i zastupnik u Hrvatskom saboru, predsjednik Odbora za regionalni razvoj i fondove Europske unije, Marko Pavić.
Ugovoreni projekt pridonijet će jačanju kapaciteta kluba za rad s osobama s invaliditetom i ranjivim skupinama društva, te je rezultat kvalitetnog dugogodišnjeg rada. Kroz projekt zaposlit će se i jedna osoba s invaliditetom što je jedan od najvažnijih pokazatelja kvalitete projektnog prijedloga. Podrška Europskog socijalnog fonda Boćarskom klubu “Nada” je još jedna medalja u nizu koju ovaj klub osvaja redovno svojim djelovanjem i radom.

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano