Search
Close this search box.

BOGAT ‘POLICIJSKI DAN’ Dovršena tri kriminalistička istraživanja, prijavljeni zbog glasne glazbe, pas ugrizao muškarca, prijevara, krađa…

Današnje policijsko izvješće je iznimno ‘bogato’ a posebnu pozornost privlače tri dovršena kriminalistička istraživanja.

Dovršena tri kriminalistička istraživanja
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Belišća kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“ na način da je u proljeće 2020. od 35-godišnjaka s područja Požege posudio novčani iznos od 1000 eura koje je obećao vratiti za mjesec dana, a što do današnjeg dana nije učinio.
Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom s područja Jakšića i 24-godišnjakom s područja Našica koje se sumnjiči da su dana 16. veljače u Požegi u Zagrebačkoj ulici u trgovini, otuđili novčanik u vlasništvu 21-godišnjakinje u kojem su se nalazili bankovna kartica, dokumenti i novac.
Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Čaglina kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 8. do 13. veljače u šumskom djelu u blizini mjesta Ruševo posjekao i otuđio 20 stabala u vlasništvu 77-godišnjaka.
Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Glasno reproducirali glazbu
Policijski službenici su utvrdili da su dana 29. siječnja 2022. oko 22.55 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 26-godišnjak i 43-godišnjak kao vlasnici ugostiteljskih objekata reproducirali glasnu glazbu putem uređaja za puštanje glazbe i zvučnika čime su ometali noćni mir građana. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Držao psa bez nadzora
U nedjelju 13. veljače 2022. oko 17.40 sati u blizini mjesta Bučje 29-godišnjak je neoprezno i bez nadzora držao psa koji je ugrizao 57-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. 29-godišnjaku je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prijavio prijevaru
U ponedjeljak 21. veljače 2022. policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak s područja Pleternice da je u kolovozu 2021. muškoj osobi na tekući račun uplatio novčani iznos od 5.000,00 kuna za kupnju dijela za radni stroj, a koji mu nije dostavljen, niti mu se osoba više javlja te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavljena krađa drva
U razdoblju od 10. do 15. veljače 2022. u blizini mjesta Kamenska u šumskom dijelu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio preko 20 stabala u vlasništvu „Hrvatski šuma“.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće u protekla 24 sata
Na području Policijske uprave požeško-slavonske u protekla 24 sata dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u mjestu Batinjani i u Požegi u Ulici Franje Cirakija.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi