Search
Close this search box.

BOŽIĆNO DRUŽENJE KUD-A ZAVIČAJNO DRUŠTVO „RAMA” Gradonačelnica Šarić: „Hvala vam na svemu što radite kroz cijelu godinu”

KUD Zavičajno društvo „Rama” Pleternica, uz brojne aktivnosti kroz godinu, redovito organizira i božićno druženje svojih članova i prijatelja udruge. Tako je bilo i sinoć u prostorijama KUD-a kod predsjednika Jure Vidakušića i njegove supruge Danice gdje su se domaćini i njihovi gosti, među kojima je bila i gradonačelnica Marija Šarić, okupili oko bogatog stola s ramskim pitama i uštipcima, čobancem, kolačima i raznovrsnim pićima. Naravno, i uz dobro raspoloženje koje je svojom svirkom ‘podgrijavala’ skupina Šljivova grana.
Svima na dolasku zahvalio je predsjednik Jure, dok se gradonačelnica Šarić zahvalila Ramcima na sudjelovanju u svim manifestacijama koje se kroz godinu održavaju u Pleternici, osobito na organizaciji smotre folklora „Čuvajmo običaje zavičaja” povodom Dana Grada u prosincu.
– Svake godine vas bude sve više na pozornici, uvijek to lijepo prođe i hvala vam na tome jer vi ste jedan lijepi dio svih naših manifestacija, posebno adventa, kojeg vi zapravo otvarate sa svojim „Običajima starog zavičaja. I ne samo vi, nego uvijek dovedete kvalitetne goste i tim činite naš advent jednom posebnom pleterničkom pričom u kojoj mi uvijek prezentiramo naše zajedništvo, sve ono bogatstvo koje imamo, svi mi koji smo odnekud došli, svi mi koji ovdje živimo se trudimo prezentirati to zajedništvo kroz naše manifestacije. Hvala vam na pozivu, odazvat ću se i u buduće kad me pozovete, a hvala vam i na svemu onom što radite kroz cijelu godinu – rekla je gradonačelnica.

Tekst i foto: V.Milković

 

Vezano
Vezano