Najčitanije

 • Fotogalerije

  BUSINESS DEPOT D.O.O. Stanar pleterničkog PLINK-a otvorio novu poslovnicu u Požegi – M.Đaković: „Proširili smo djelatnost i na tisak”

  Business depot d.o.o., osnovan 2017.godine, jedan je od stanara pleterničkog Poduzetničkog inkubatora koji uspješno posluje i širi se. Objavljeno je to i na internetskoj stranici PLINK-a.
  „Devetu godinu za redom poduzetnički inkubator PLINK pruža infrastrukturna rješenja i savjetodavnu pomoć poduzetnicima početnicima s područja Pleternice i okolice. Među mladim poduzetnicima koji su iskoristili priliku i sve pogodnosti koje su ponuđene unutar pleterničkog poduzetničkog inkubatora je i Mario Đaković, vlasnik tvrtke Business Depot d.o.o. Kontinuirani rad i trud uložen u uspješno poslovanje tvrtke posljednjih godina, rezultirali su širenjem opsega posla i otvaranjem nove podružnice u Ulici Stjepana Radića u Požegi.
  – Svaki uspjeh naših stanara pratimo s velikim veseljem pa tako i ovaj bračnog para Đaković. Ovakvi primjeri su dokaz da se inkubacijom u poduzetničkim inkubatorima poduzetnicima i obrtnicima pruža mogućnost da rastu u potpomognutim uvjetima i izađu na tržište jači jer su dio troškova uspjeli prenamijeniti u nova ulaganja – izjavila je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.
  Još jednom preostaje čestitati Mariu i Mateji na njihovom hvalevrijednom uspjehu i hrabrosti za proširenje poslovanja te im zaželjeli puno strpljenja i poslovnog uspjeha!”


  Business depot d.o.o. već nekoliko godina prodavaonicu ima u pleterničkoj Švearovoj ulici i u njoj se može nabaviti uredski materijal, školski pribor….ali i suveniri među kojima posebnu pozornost privlače oni sa slavonskim motivima. Sada se tvrtka nije samo prostorno proširila ‘na Požegu’. – Proširili smo djelatnost i na tisak. I dalje ćemo imati uredski materijal, školski pribor…ali ćemo kupcima ponuditi i usluge kopiranja, skeniranja i tiska. Dakle, mogućnost izrade letaka, vizitki, brošura, plakata, tiska na razne predmete i slično – rekao nam je Mario Đaković. Širenje poslovanja, dodao je, uglavnom su financirali sami a koristili su i potpore Grada Pleternice namijenjene poduzetnicima.
  Tekst: PLINK / V.Milković
  Foto: PLINK

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači