Search
Close this search box.

BZENICA Održan II. Lovno-streljački kup

Lovački savez Požeško-slavonske županije i Policijska uprava požeško-slavonska, već duži niz godina zajednički provode preventivni program  „Siguran lov“, koji se odnosi na podizanje razine sigurnosti prilikom rukovanja vatrenim oružjem i sveukupne sigurnosti u lovištima, povećanja sigurnosti i samo zaštitnog ponašanja svih sudionika u lovu, senzibiliziranje lovaca o opasnostima koje prijete u lovištima zagađenim minsko-eksplozivnim sredstvima te sprječavanja protuzakonitog lova i ostalih protupravnih ponašanja u području lovstva.  

Uz dosadašnje dvije komponente koje su provedene na našem području, kojima je provedena  edukacija policijskih  službenika i edukacija lovaca, uvedena je i treća komponenta lovno-streljački kup. Tako je jučer u Bzenici na strelištu održan II. Lovno-streljački kup u kojem su sudjelovali policijski službenici i lovci.

 


Prisutnima su se na otvorenju ovog natjecanja obratili načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor i zamjenik gradonačelnice grada Pleternice Domagoj Katić.  Na natjecanju je sudjelovalo ukupno trinaest ekipa.  U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio  Nevenko Jakopović, drugo mjesto Boris Janić, a treće Josip Milković.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto  osvojila je ekipa  Lovačkog društva „Seljak“ iz Jakšića, drugo mjesto ekipa Lovačkog društva „Šljuka“ iz Pleternice, dok je treće mjesto osvojila ekipa Policijske postaje Požega.   

Izvor: PU požeško-slavonska
 
 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi