Search
Close this search box.

ČAGLINSKI JUDO KLUB „SLAVONAC“ Na Međunarodnom kupu državnosti u Samoboru osvojili četiri medalje

Judo klub „Slavonac“ iz Čaglina nastupio je 14. svibnja sa sedmero mladih judaša na Međunarodnom kupu državnosti u Samoboru te kući donio četiri medalje. Na turniru je sudjelovalo 458 natjecatelja iz 27 klubova. U uzrastu do 10 godina nastupili su Bruno Bluha, Antun Petrović i Filip Šutić. Antun Petrović u kategoriji do 27 kg imao je 29 natjecatelja, no to ga nije spriječilo da s pet fantastičnih pobjeda dođe do zlatne medalje. U kategoriji do 30 kg Bruno Bluha imao je 31 natjecatelja, ostvario  također pet pobjeda i osvojio zlatnu medalju. Filip Šutić je nastupio u kategoriji do 30 kg, a dvije pobjede i dva poraza donose mu sedmo mjesto.

U uzrastu do 12 godina snage su odmjerili Rafael Ćosić, Nemanja Đukić, Hana Mirosavljević i Ivano Bošnjak. U kategoriji do 34 kg Rafael Ćosić s tri pobjede i dva poraza osvaja peto mjesto. Ivano Bošnjak nastupio je u kategoriji do 42 kg, a sa četiri pobjede i s jednim porazom plasirao se na  treće mjesto. Hana Mirosavljević je u kategoriji do 36 kg doživjela dva poraza i , nažalost, ovaj put ostaje bez medalje. Za kraj bilježimo odličan nastup Nemanje Đukića koji je na svom prvom turniru u kategoriji do 27 kg upisao tri pobjede i poraz te tako osvojio srebrnu medalju.

-Možemo biti prezadovoljni ostvarenim rezultatima, ovo su mlade snage Judo kluba „Slavonac“, koje pokazuju da se ne mora brinuti u budućnosti za dobre rezultate-poručio je trener Robert Garc.

Pripremio: I. T.

Foto: Judo klub „Slavonac“

 

Vezano
Vezano