Search
Close this search box.

CARITAS POŽEŠKE BISKUPIJE Darovi učenika Kempfove škole i dva obiteljska poljoprivredna gospodarstva podijelit će se onima koji oskudijevaju

.

Caritas Požeške biskupije ovih je dana primio donacije koje će zasigurno obradovati njihove korisnike. Evo što smo saznali na facebook stranici Caritasa:

Danas su nas posjetili prijatelji možda mali stasom, ali veliki po dobroti koju u svom 1.a razredu OŠ Julija Kempfa žive i njeguju.
Sa svojom učiteljicom Blankom, teacher Jasminom i pedagoginjom Jasnom donijeli su nam slatko-slane proizvode kako bi razveselili naše korisnike, upoznali se s našim projektima i akcijama, ali i dogovorili neku novu zajedničku suradnju.
Zahvaljujemo im na dobru koje su učinili, ali i na smijehu i veselju koje su nam donijeli, podsjetivši našeg tajnika i ravnateljicu na lijepe dane provedene u zbornici, učionicama i hodnicima Kempfove škole.

Naši će korisnici ovih dana moći uživati u okusima jeseni jer ćemo im drage volje posredovati vrijednu donaciju Voćarstvo Boić, dok će se donacijom krastavaca OPG-a Zlatni dlan prisjetiti toplijih ljetnih dana.
Stoga, dva puta hvala jer u mjesecu kada zahvaljujemo na plodove zemlje trud svojih ruku i urode svojih njiva i voćnjaka daruju onima koji oskudijevaju.


Izvor: Caritas Požeške biskupije

Vezano
Vezano