Search
Close this search box.

CENTAR ZA RESTRUKTURIRANJE I PRODAJU OBJAVIO Hemco d.o.o. iz Đakova postaje strateški partner „Orljave” d.o.o. Požega!

Centar za restrukturiranje i prodaju objavio je danas kako tvrtka Hemco d.o.o. iz Đakova postaje strateški partner „Orljave” d.o.o. iz Požege.
– Odbor vjerovnika trgovačkog društva Orljava d.o.o. u stečaju, Požega, dao je 22. travnja 2022. godine suglasnost za sklapanje Ugovora o zakupu poslovnih prostora i opreme društva Orljava d.o.o. u stečaju s ponuditeljem HEMCO d.o.o. Đakovo, kao rezultat prethodnih višemjesečnih pregovora zainteresiranih strana.
Gore navedeni Ugovor zaključen je 4. svibnja 2022. godine slijedom čega se očekuje nastavak proizvodnje te zapošljavanje, za početak, minimalno 40 radnica sa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s tendencijom rasta do kraja godine, uvjetovanom mogućnošću plasmana proizvodnog programa društva HEMCO d.o.o. – navodi se u službenoj objavi Centra.


Podsjetimo, stečajni postupak u „Orljavi” je pokrenut 13.srpnja 2021.godine i od tada je država, koja je vlasnik „Orljave” tražila strateškog partnera. Potvrdio je to i premijer Plenković prigodom nedavnog posjeta Požegi. A tko je Hemco?
Tvrtka je u obiteljskom vlasništvu, osnovana je 1992. godine a bavi se proizvodnjom radne odjeće i opreme. – HEMCO je više od proizvođača radne odjeće visoke kvalitete. Težimo prema gradnji dugoročnih odnosa s kupcima i dobavljačima, s tim u vidu svi zaposlenici iz dana u dan s velikim entuzijazmom obavljaju svoje zadatke, a to se prenosi na mogućnost da u svakom trenutku uz vašu pomoć odgovorimo na sva pitanja i da uvijek pružamo najbolja moguća rješenja.
Stalnim ulaganjem u ljude, inovacije i tehnologiju, postali smo jedan od vodećih proizvođača radne odjeće i opreme u regiji – kažu u ovoj đakovačkoj tvrtci.

Izvor: CERP/ Hemco d.o.o./ V.Milković

 

Vezano
Vezano