Search
Close this search box.

ČESTITKA MINISTRA BANOŽIĆA 33. NARAŠTAJU ROČNIKA U POŽEGI „Hrvatska vojska snažna je sredina koja potiče sve svoje pripadnice i pripadnike na stalno usavršavanje i napredovanje”

U vojarni “123. brigade HV-a” u Požegi danas je svečano prisegnuo 33. naraštaj ročnih vojnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju. Ministar obrane Mario Banožić, koji sudjeluje na Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji, ročnicima je uputio čestitku:

„Poštovane ročnice i ročnici na dragovoljnom vojnom osposobljavanju,
Vama, 33. naraštaju i 12. naraštaju vrhunskih sportaša na dragovoljnom vojnom osposobljavanju, čestitam veliki dan u vojničkom životu – polaganje svečane prisege!
Hvala vam što ste vođeni zdravim motivima i istinskim domoljubljem, stupili u redove Hrvatske vojske, velike obitelji koja dijeli vrijednosti izvrsnosti! Hvala i vašim najbližima koji su vas u tome podržali!
Hrvatska vojska snažna je sredina koja potiče sve svoje pripadnice i pripadnike na stalno usavršavanje i napredovanje, čuvajući neslomljivi duh hrvatskih branitelja u svakom svome danu, svakoj zadaći!
Vjerujem kako će veliki broj vas i nakon dragovoljnog vojnog osposobljavanja ostati u redovima onih koji su posvećeni slobodi i napretku naše Hrvatske i svojim doprinosom biti nova mlada snaga Hrvatske vojske!“.

Izvor: Ministarstvo obrane
Foto: Arhiva Požeški vodič

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici