Search
Close this search box.

ČETVRTFINALE KUPA REGIJE ISTOK Kuglači Novih nada pobijedili Zrinski Pivovaru iz Osijeka

U četvrtfinalnom susretu kupa Regije istok kuglači požeških Novih nada ugostili su na Gradskoj kuglani KK Zrinski Pivovaru iz Osijeka te pobijedili s uvjerljivih 6:2 i plasirali se u polufinale regionalnog kupa. Gostujuća ekipa natječe se u višem rangu, u  Prvoj B hrvatskoj kuglačkoj ligi-sjever, a trenutno među 11 klubova zauzima solidno 6. mjesto, s 13 bodova,  sa 6 pobjeda, jedan neriješen rezultat i 6 poraza.

Bodove za Nove nade osvojili su Darko Zovko, Tomislav Čakalić, Vlado Turkalj i Zdenko Poleto, a dva boda su požeški kuglači osvojili i ekipno. Ovo je bila 34. uzastopna pobjeda Novih nada u službenim utakmicama, a 35. se očekuje već u subotu 12. veljače, kada u 16. kolu Druge hrvatske kuglačke lige-istok gostuju kod pretposljednje Slatine koja je na 11. mjestu prvenstvene ljestvice.

Treba napomenuti da će se od jeseni 2022. u Prvoj B hrvatskoj kuglačkoj ligi-sjever natjecati i KK Nove nade, poslije  završetka aktualne sezone u  Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi-istok u kojoj je požeški klub sedam kola prije kraja prvenstva uvjerljivi lider s 15 pobjeda u 15 odigranih susreta, s maksimalnih 30 bodova.

Pripremio: I. T.

Foto: Požeški športski savez

Vezano
Vezano