Search
Close this search box.

DAN GRADA KUTJEVA Bogat program događanja i slavlja

Grad Kutjevo priprema se za svoj veliki dan! Dana 4. do 10. rujna, grad će obilježiti svoj rođendan bogatim programom raznolikih događanja i slavlja. Očekuje nas niz zanimljivih aktivnosti koje će zadovoljiti različite ukuse i dobi.
Raznoliki program za sve generacije
Sve počinje 4. rujna u 18 sati u kinodvorani Kutjevo, gdje će najmlađi moći uživati u predstavi “Gospođica Neću”. Za odrasle je pripremljena predstava “Baka Ima Dečka?!” koja će se odigrati 5. rujna u 20 sati u istom prostoru.

Počast palima i svečana sjednica

Grad Kutjevo pokazuje svoju odanost povijesti 6. rujna u 10 sati polaganjem vijenaca na groblju sv. Marka. Nakon toga, uslijedit će svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva, koja će se održati u kinodvorani istog dana u 11 sati.
Duševna povezanost i glazbeni užitak
Dan Grada ne bi bio potpun bez duhovnih trenutaka. 7. rujna u 18:30 sati bit će održana svečana sveta misa. Povodom blagdana Male Gospe, 8. rujna bit će održane svete mise u 9, 11 i 18 sati.
Završnica s uzbudljivim koncertom i tradicijom
9. rujna u 20 sati, park OŠ Zdenka Turkovića bit će pozornica za koncert grupe RIŠPET, koji će okupiti sve ljubitelje glazbe i dobre zabave. Smotra starogradskih pjesama i plesova zaključuje Dan Grada 10. rujna u 19 sati, u Kinodvorani Kutjevo.
Grad Kutjevo s nestrpljenjem iščekuje svoj Dan Grada, priređujući raznovrsni program koji spaja prošlost i sadašnjost te donosi radost i zabavu svim građanima i posjetiteljima. Uz navedena događanja, ovaj grad pokazat će svoju bogatu kulturnu baštinu i zajedništvo. Ne propustite priliku biti dio ovog posebnog slavlja!
Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi