DANAS NA TRGU BEĆARCA Drugi ovogodišnji Knjignik – kviz, predstava za djecu i koncert Eme Letić

Drugi ovogodišnji Knjignik održat će se u nedjelju, 9. srpnja 2023. na Trgu bećarca. Kao i svake godine imamo program za djecu i odrasle. Mladi će imati ”Kvizomaniju”, kviz iz književnosti u 18:30 sati. Djeca će imati priliku na Trgu bećarca u 19:00 sati pogledati predstavu ”Puffi u šumi” u izvedbi kazališne družine ”Smješko” iz Zagreba.
Predstava je mali mjuzikl za djecu, eko tematike, a govori o smiješnom psiću Puffiju koji se izgubio u šumi, traži svoju vlasnicu – Djevojčicu, koja traži njega. Puffi putem u šumi nailazi na zgode i nezgode. Upoznaje razne životinje, Zeca, Vepra i Vuka koji će mu pomoći pronaći Djevojčicu i put kući iz šume.
U programu za odrasle u 20:00 sati pjevat će Ema Letić. Ema Letić rođena je 1997. godine u Požegi. Završila je srednju glazbenu školu, nakon koje upisuje studij medijskog dizajna na varaždinskom Sveučilištu Sjever. Uz studij bavi se pjevanjem, animacijom, pa je tako sudjelovala na Svjetskom festivalu jednominutnog filma održanog u Požegi 2023. godine.
Vidimo se u nedjelju na Trgu bećarca!

Ljeto u knjižnici!
Stiglo nam je još jedno Ljeto u knjižnici! Projekt financira Ministarstvo kulture i medija uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternice. Provedite svoje ljeto u knjižnici jer program ima za svakoga!

Izvor: Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica

Vezano
Vezano