Search
Close this search box.

DANAS U DVORANI BL.ALOJZIJA STEPINCA Biskup Škvorčević susreo se s novinarima i predstavio uskrsnu čestitku

U Dvorani bl. Alojzija Stepinca, biskup Antun Škvorčević susreo se danas s novinarima te im je predstavio uskrsnu čestitku napisanu zajedno s imenovanim požeškim biskupom Ivom Martinovićem pod naslovom „Hrabro samo! Ja sam! Ne bojte se!“ (Mt 14,27).
Biskup je najprije pozdravio novinare, zahvalivši im na njihovu svakodnevnom novinarskom služenju. Čestitajući im Uskrs kazao je kako je Isusovo uskrsnuće istinska radosna vijest, koja nije poput onih vijesti o ljudskom djelovanju, najčešće kratkog trajanja i značenja. Pozvao je novinare neka omoguće da se pobjeda života nad smrću za koju se zauzeo Bog u Isusu Kristu ostvaruje ovdje na zemlji u njihovoj svakodnevici a u punini u vječnosti.
Novinar Slavonskobrodske Televizije Ivica Vlašić je potom u ime prisutnih medijskih djelatnika zahvalio biskupu Antunu na bogatoj i plodonosnoj suradnji tijekom minulih godina. Istaknuo je kako je suradnja uvijek bila na visokoj razini te je time omogućeno da se radosna vijest prenese i medijskim putem.
Uslijedio je domjenak gdje se biskup zadržao s novinarima u razgovoru, zanimajući se za njihov rad i životne situacije. Na kraju susreta novinarima je uručena knjiga Šematizam Požeške biskupije.

 

Izvor: Požeška biskupija

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega