Najčitanije

 • Fotogalerije

  DANAS U POŽEGI Održani 20.Susreti glazbenih skupina i pjevačkih zborova umirovljenika Požeško-slavonske županije

  Matica umirovljenika Grada Požege danas je bila domaćin 20. Susreta glazbenih skupina i pjevačkih zborova umirovljenika Požeško-slavonske županije koji je održan u Svečanoj dvorani „Glorija”. Nastupili su umirovljenici pjevači iz Požege, Pleternice, Kutjeva, Vetova, Kaptola, Pakraca i Lipika, Jakšića, Brestovca i Čaglina.


  Okupljene umirovljenike i druge goste prvi je pozdravio Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije. Dragi umirovljenici i drage umirovljenice pozdravljam vas i zahvaljujem se što ste došli na 20. jubilarne susrete glazbenih skupina i pjevačkih zborova Matice umirovljenika Požeškoslavonske županije. Zahvaljujem vam na vašem trudu koji ste uložili tokom godine da bi danas, taj trud koji ste uložili, ovdje prezentirali – rekao je N.Nenadić.

  Dodao je kako je danas domaćin Susreta Matica umirovljenika Požege koja će iduće godne umirovljnenike pjevače naše županije predstavljati na Glazbenim susretima Matice umirovljenika RH čiji će domaćin biti Split, Zadar ili Imotski. Ujedno je zahvalio pjevačima Matice umirovljenika Čaglina koji su ove godine dostojno predstavili našu županiju na tim susretima.


  U ime Grada Požege umirovljenike je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za samoupravu Ljiljana Bilen. Nakon što je svaka skupina, odnosno zbor otpjevala po tri pjesme, uručene su im zahvalnice za sudjelovanje na Susretima a potom je usljedilo druženje uz glazbu.

  Tekst i foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije